Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ook Jelle Vossen blijft ondanks penibele situatie in Brugge: “Ben nog steeds blij daar deel van uit te maken”

Jelle Vossen overwinningsgezangen (Club Brugge - KV Mechelen)

Hans Vanaken blijft dus zeker in Brugge, maar wat met zijn maatje Jelle Vossen? Ook die andere Limburgse publiekslieveling is niet van plan om te vertrekken, ook al beleeft hij niet zijn leukste periode nu hij al een paar weken een vaste tribuneklant is. En toch geeft Vossen niet op.

Onze 30-jarige goaltjesdief wil eerst en vooral de speculaties over de zoektocht naar een andere club ontkrachten, hij heeft in het Jan Breydelstadion nog een contract tot 30 juni 2020 mét optie op een bijkomend jaar.

“Ik heb mijn makelaar in elk geval geen opdracht gegeven om uit te kijken naar een andere ploeg. En ik heb absoluut ook niet het gevoel dat ik hier niet meer in de plannen pas. Club Brugge is de laatste jaren een fantastisch verhaal aan het schrijven en ik ben nog steeds blij daar deel van uit te maken”, verzekert onze nummer 9.

“Ik heb vier jaar geleden met mijn volle verstand een langdurige verbintenis bij Club Brugge getekend en het is ook de bedoeling die vol te maken. Daar horen naast mooie ook moeilijke momenten bij. Het klinkt heel cliché, maar ik kan mezelf heel makkelijk opzij zetten, zeker nu ik al 30 ben. Op deze momenten ben ik niet zo belangrijk. En dat meen ik echt”, aldus Vossen in de Krant van West-Vlaanderen.

“Er wachten Club heel veel wedstrijden, de coach zal iedereen nodig hebben. Ik heb in elk geval nog geen signaal gekregen dat ik andere oorden moet opzoeken. Ik blijf keihard werken en ze blijven op training vlot binnen gaan. Ik heb in mijn carrière wel meer moeilijke periodes moeten overwinnen, ik twijfel er niet aan dat het nu ook weer in orde komt.”

Ervaren rot Vossen houdt dus de moed erin: “Ik ben 30 en ik weet perfect wat ik kan en niet kan. En dat zal intussen heel België wel weten, zeker? Het kan snel keren. Misschien zeggen we binnen enkele weken of maanden: wat hebben we daar zitten lullen. Hoewel, ik vind dat er vooral van buitenaf veel over wordt geluld. Er wordt nu wel véél spel van gemaakt. Hoewel dat ook wil zeggen dat ik in het verleden veel heb betekend.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws