Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Onze kapitein herleeft weer helemaal onder Clement: “Ik hobbelde maar wat rond”

Ruud Vormer geeft in zijn gekende stijl een interview na afloop van Club Brugge - Waasland-Beveren

Onder Ivan Leko was zijn rol anders dan nu onder Philippe Clement en als je het aan Ruud Vormer vraagt, verkiest hij toch zijn huidige taakinvulling meer centraal op het veld. Onze kapitein over het verschil tussen het heden en de voorbije twee seizoenen.

“Daar ben ik heel blij mee. Dat ik niet alleen maar in die hoek moet rennen, maar af en toe ook een lekkere bal kan trappen. De voorbije twee jaar dacht ik af en toe: ‘Laat me ook eens meevoetballen.’ Ik was een loper geworden”, klinkt het openhartig in Het Laatste Nieuws.

“‘Ruud, de hoek in.’ Terwijl de mindere voetballers – in mijn ogen toch – wel aan de bal mochten komen. Meer dan eens ben ik thuisgekomen en zei ik: ‘Roos, wat heb ik vandaag weer goed ­gelopen!’ Soms raakte ik ­amper drie, vier ballen in één helft en dacht ik bij mezelf: ‘Heb ik eigenlijk meegedaan?’ Ik hobbelde maar wat rond.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws