Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: transfer van Nakamba naar Aston Villa is eindelijk helemaal rond

Nakamba (Club Brugge - Gent)

Een druk dagje in Brugge op uitgaand vlak want na Arnaut Danjuma is nu ook Marvelous Nakamba officieel weg in Jan Breydel. De 25-jarige defensieve middenvelder mag zich voortaan een speler van Aston Villa noemen.

De transfer van Nakamba – goed voor 67 matchen, een titel en een Supercup – liep de voorbije week een beetje vertraging op, maar intussen heeft blauw-zwart het vertrek van de krachtige stofzuiger uit Zimbabwe toch officieel aangekondigd op de clubwebsite.

Voor Aston Villa is het al de derde ‘Brugse’ transfer want eerder haalde het ook al onze Braziliaanse tank Wesley Moraes en onze ex-speler en jeugdproduct Bjorn Engels binnen. Marvelous Nakamba levert ons in principe een bedrag van 12 miljoen euro op.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws