Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Rezaei trekt naar Charleroi, Club Brugge zet eis in contract

Het zat er al een tijdje aan te komen en het is nu ook officieel: Kaveh Rezaei keert terug naar Charleroi op huurbasis. De aanvaller komt over van Club Brugge, dat laat Charleroi op zijn webstek weten.

Bij Club Brugge kwam Rezaei nooit uit de verf en de aanvaller hoopt zijn goede vorm weer terug te vinden bij de Carolo’s. Charleroi huurt Rezaei voor één seizoen met geen aankoopoptie. Ook heeft Club Brugge in het contract laten zetten dat hij niet mag spelen tegen Blauw-Zwart.

Rezaei maakte eerder al furore bij Charleroi vooraleer hij voor zo’n vijf miljoen euro naar Club Brugge trok. De spits scoorde in 45 wedstrijden negentien doelpunten voor de Carolo’s en gaf daarbovenop ook zes assists.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws