Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Jordi Vanlerberghe verlaat Club Brugge op uitleenbasis

De Bock - Denswil - Vossen - Vanaken - Vanlerberghe - Vormer - Simons - Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

Een verrassing is het niet, officieel is het intussen wel: Jordi Vanlerberghe wordt ook dit seizoen uitgeleend door Club Brugge. De 23-jarige defensieve middenvelder slaat dit keer zijn tenten op bij zijn ex-club KV Mechelen.

Vorig seizoen werd Vanlerberghe, die ook centraal in de defensie uit de voeten kan, verhuurd aan KV Oostende. In de Versluys Arena kon hij op heel wat speelgelegenheid rekenen: 33 matchen, gekruid met 4 goals en 1 assist. De belofteninternational sukkelde de voorbije periode met een meniscusblessure en miste zo het EK U21 in Italië onder Johan Walem.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws