Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Nog overbodige Clubspeler op weg naar de uitgang, ook interesse in Karlo Letica’

Bij Club Brugge lijkt het einde van de transferactiviteiten nog lang niet in zicht. Aan de inkomende zijde mag er nog een en ander verwacht worden, maar er moeten ook nog spelers vertrekken. En er lijkt alvast een oplossing in de maak voor Jordi Vanlerberghe en Karlo Letica.

Voor de 23-jarige Vanlerberghe lijkt een terugkeer naar KV Mechelen in de maak, dat werd bevestigd aan de redactie van Voetbalkrant.com. Het jeugdproduct van Malinwa werd vorig seizoen nog verhuurd aan KV Oostende en zou in Brugge definitief mogen vertrekken. Het zou in eerste instantie wel gaan om een uitleenbeurt, maar mét aankoopoptie.

Ook de door de komst van Simon Mignolet overbodig geworden Karlo Letica lijkt te gaan vertrekken in Jan Breydel. De boomlange Kroaat zou volgens Het Laatste Nieuws op belangstelling uit Italië kunnen rekenen, om welke club(s) het precies gaat, is evenwel niet duidelijk. De 22-jarige Letica werd vorige zomer nog binnengehaald voor 3,5 miljoen euro.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws