Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nóg meer vertrekkers bij Club? “Als ze met een geweldig gek bedrag komen, kan je het niet tegenhouden”

Philippe Clement op persconferentie

Het is overdreven om te spreken over een leegloop bij blauw-zwart, maar de teller van de uitgaande transfers blijft maar oplopen. Philippe Clement laat het niet aan zijn hart komen, ook al beseft hij dat er misschien nog spelers kunnen vertrekken voor eind augustus.

“Of het stilaan genoeg is qua uitgaande transfers? Kijk, we zijn in België. We zijn een Belgische topclub en zolang je geen trainer bent bij Man City of Barcelona of clubs van dat kaliber ga je nergens ‘stop nu’ kunnen zeggen. Zo zit het niet in elkaar. Als er een ploeg met een geweldig gek bedrag komt voor een speler dan kan je het niet tegenhouden”, beseft onze trainer.

“Je kunt het niet weigeren voor de spelers zelf want het is ook hun toekomst en leven en je kunt het ook niet laten schieten voor de belangen van de club want misschien komt zo een bedrag daarna niet meer. Dat kun je dus als coach helaas niet zeggen, daarom dat we ook altijd heel hard uitkijken naar 1 september”, stelt een realistisch ingestelde Clement.

“Maar ja, als er heel belangrijke spelers vertrekken, is het een belangrijk gegeven dat de club gemotiveerd is om opnieuw heel goeie spelers binnen te halen die die rol kunnen invullen. En daar ben ik bij Club Brugge wel héél tevreden over”, bekijkt onze T1 het van de positieve kant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws