Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwe sensatie Percy Tau nu al op handen gedragen door de fans: “Een vrolijk voetballend manneke”

 © Sports Late Night

De gezangen in het bezoekersvak na de 0-2 in Oostende logen er niet om: de meegereisde clubfans bezongen hun geweldig ingevallen Zuid-Afrikaan Percy Tau. Het is natuurlijk nog vroeg om al grote conclusies te trekken, maar zijn komst lijkt nu al een welgemikt schot in de roos.

Ook Jos Willems, de voetbalcommentator die we vooral nog kennen van zijn memorabele avonden in Westerlo, zag Percy Tau vorig seizoen geregeld aan het werk in 1B en is niet verrast: “Ik vond hem bij Union al geweldig. Snel en een vrolijk voetballend manneke. Ik bedoel daarmee dat je aan zijn manier van spelen ziet hoe graag die voetbalt”, luidt het bij Voetbalkrant.

“Het verraste me dat Club hem ging halen, dat wel. Het toont dat ze hun ogen niet in hun zakken hadden. Gewoonlijk gaat een topclub geen 1B-speler halen. Maar dat hij de kwaliteiten had, wist ik wel. Hij was te goed voor 1B”, is Jos Willems volledig overtuigd van onze nieuwe sensatie.

En ook onze supporters zijn duidelijk al helemaal in de ban van de 25-jarige pocketaanvaller, dat bleek de voorbije dagen op Twitter:

https://twitter.com/Beejay_A2B/status/1160244420710666241
https://twitter.com/MariekeDevaere/status/1160244202124582917

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws