Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Niet iedereen hersteld voor opdracht tegen Eupen, Club mist zeker belangrijke pion

© Twitter Club Brugge

Amper drie dagen na die zinderende avond in Kiev moet Club morgen alweer vol aan de bak in de competitie. In Jan Breydel komt KAS Eupen over de vloer en bij blauw-zwart wordt het uitkijken naar wie fit is en wie niet. Eén man ontbreekt al zeker: onze defensieve tank Simon Deli.

De 27-jarige Ivoriaan kwam in de hoofdstad van Oekraïne slecht neer op zijn enkel na een luchtduel en is onvoldoende hersteld voor de tweede thuismatch van het seizoen. “Ja, Deli hebben jullie gezien… Hij had last. Percy Tau had ook last, Diatta idem, maar we gaan evalueren wie fit zal zijn naar vrijdag toe, daar is het nog een beetje te vroeg voor”, aldus Clement.

De kans is dus groot dat er opnieuw enkele frisse krachten in het team komen, zoals dat ook tegen Oostende het geval was: “Ik zal goed nadenken en kijken wie er echt fris is voor die wedstrijd en het beste kan brengen en dan de juiste keuzes maken om de drie punten thuis te houden”, stelt de T1.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws