Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Na Poulain, Decarli en Denswil ziet Club nu ook nog vierde verdediger vertrekken

Het blijft maar transfers regenen bij Club Brugge, dat nu ook afscheid neemt van Luan Peres. De 25-jarige Braziliaanse verdediger keert op huurbasis terug naar zijn thuisland.

De linksvoetige centrale verdediger, die in de voorbije voorbereiding ook op de linksback werd uitgeprobeerd, trekt tot eind 2020 het shirt aan van de Braziliaanse topclub Santos FC oftewel de ex-club van Neymar.

Luan Peres streek in de zomer van 2018 neer in Brugge, maar kon zich nooit opwerpen tot een te duchten concurrent voor Stefano Denswil en leek ook dit seizoen af te stevenen op bijzonder weinig speelminuten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws