Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mignolet over Club Brugge: “Het deed me wel iets, hoe de fans hier meeleven”

Simon Mignolet heeft zijn eerste wedstrijd en meteen eerste clean sheet erop zitten bij Club Brugge. Na afloop vertelde de goalie aan Het Laatste Nieuws hoe hij zijn eerste match heeft ervaren.

Het Jan Breydelstadion is niet Anfield, al zingen de fans er ook ‘You’ll never walk alone’. “En toch. Op Anfield had ik soms het gevoel dat de mensen niet zozeer naar het voetbal kwamen kijken, maar naar een toneelstuk. Ze wilden zien wat er allemaal gaande is. Hier niet. Het deed me tijdens de match wel iets, hoor, hoe de fans hier meeleven. Élke bal hebben ze gezien en gevoeld”, vergelijkt Mignolet.

Mignolet speelde een solide wedstrijd en het Brugse publiek liet verschillende keren zijn waardering blijken voor de nieuwe doelman van Blauw-Zwart. “Die ovaties waren leuk. Daarvoor ben ik ook naar hier gekomen: om belangrijk te zijn en te spelen. (rustig) Ik denk dat er weinig kan opgemerkt worden over mijn match”, aldus Mignolet.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws