Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mignolet luistert debuut op met belangrijke save en wordt meteen bezongen door de fans

 © Club Brugge

Een geslaagd debuut voor Simon Mignolet was het gisteravond. Onze nieuwe nummer één hield tegen Dinamo Kiev zijn netten schoon én was met een belangrijke redding in de eerste helft al meteen van cruciaal belang. Na afloop werd hij dan ook luidkeels bejubeld.

Veel présence, rust en zelfvertrouwen, secuur in het uitvoetballen en ook nog eens aanwezig in het luchtruim: Mignolet toonde meteen dat hij zijn prijskaartje van 7 miljoen euro waard is. De supporters waren maar wat blij met hun aanwinst, dat bleek al bij het omroepen van de spelersnamen. De naam van Mignolet werd het allerluidst afgedreund door het legioen.

Ook na zijn belangrijke save op het kwartier – Mignolet bleef oog in oog met spits Besedin koel en bracht redding met de bil – kreeg de Rode Duivel al meteen heel wat bijval van het publiek en ook na de wedstrijd werd hij bezongen. Big Si mocht op vraag van de fans zelfs meteen voor ceremoniemeester spelen tijdens het traditionele zegeritueel:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws