Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mignolet heeft vertrouwen in Club Brugge: “We moeten niet op de 0 spelen”

Club Brugge verdedigt vanavond een 1-0 overwinning in de terugwedstrijden van de Champions League tegen Dynamo Kiev. Simon Mignolet liet zich op de persbabbel uit over de wedstrijd.

“We moeten vanuit een goede organisatie voetballen en onze kansen proberen af te maken”, wordt Mignolet geciteerd door Sporza. “We moeten vooral zélf willen scoren. Als wij een doelpunt maken, moet Kiev 3 doelpunten maken. Op de 0 spelen is gewoon te gevaarlijk. Er kan altijd eens een bal slecht vallen en dan maak je het jezelf moeilijk. Al mogen we wel niet naïef zijn. Het is niet de bedoeling om alles open te gooien.”

Mignolet heeft vertrouwen in Club Brugge. “We moeten rustig blijven. We weten dat het niet makkelijk zal zijn. Kiev is een goede ploeg. We verwachten een zware wedstrijd, maar tegelijkertijd moeten we er vertrouwen in hebben dat we dit duel tot een goed einde brengen. We hebben een sterke ploeg en zijn goed genoeg om door te gaan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws