Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mehdi Bayat reageert vol onbegrip op uitstel match tegen Club, maar Charleroi gaat dan toch akkoord

(VIDEO) - Herbeleef de indrukwekkende 23ste minuut tijdens Charleroi - Club

Bij Charleroi waren ze gisteren not amused met de beslissing van de kalendercommissie van de Pro League om de wedstrijd Charleroi-Club Brugge van komende zaterdag uit te stellen. Sterke man Mehdi Bayat hekelde gisteravond vooral de communicatie, maar vandaag liet zijn club dan toch verstaan akkoord te gaan met het uitstel.

“Of we zaterdag spelen? Ik heb er op dit moment geen idee van”, klonk het gisteravond na de match tegen Zulte Waregem. “Er is een echt communicatieprobleem. De clubs die Europees spelen, moeten inderdaad beschermd worden voor de coëfficiënt en om de Belgische ploegen sterker voor de dag te doen komen in Europa, maar we snappen niet hoe de dingen zich nu hebben ontwikkeld”, aldus Bayat.

“Ze hebben ons de vraag gesteld, maar we waren het niet eens. Vooral over de datum waarop de match zal gespeeld worden. En vandaag communiceert de Pro League dat er een akkoord is. Dat was niet het geval, zeker niet van onze kant uit. Dit is een eenzijdige beslissing van de Pro League en we gaan morgen (vandaag, red.) een oplossing zoeken voor deze beslissing. Zeker voor de manier waarop ze genomen is.”

Eén dag later pakte Sporting Charleroi evenwel uit met een communiqué waarin het stelt zich toch neer te leggen bij het uitstel van de partij van aanstaande zaterdag. Al zet het wel nog eens flink de puntjes op de i met enkele aangevoerde argumenten betreffende de onaangename gevolgen van deze beslissing.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws