Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Marc Degryse ziet Simon Deli andermaal imponeren: “Hij was voor mij de absolute uitblinker”

©  Twitter Club Brugge

Hij leek lange tijd onzeker door een enkelblessure, maar uiteindelijk kon Club gisteravond toch een beroep doen op Simon Deli. De 27-jarige centrale verdediger speelde tegen LASK Linz bovendien ook nog eens een beresterke partij, dat zag ook analist Marc Degryse.

“In de tweede helft heeft Club nagelaten de kwalificatie veilig te stellen. Dat zag er een stuk beter uit dan voor de rust. Met als exponent Deli, die voor mij de absolute uitblinker was. Hij was de ganse wedstrijd outstanding”, betoogt Degryse in HLN.

“Voor de rust was hij goed en hij heeft de lijn doorgetrokken. Heer en meester in de verdediging, waardoor Linz niet meer aan kansen kwam na de rust. Dan verdien je het geluk dat hij had met de bal tegen de paal.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws