Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert: “Club Brugge wil marktleider blijven, dat nieuw stadion is echt nodig”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge plaatste zich voor de groepsfase van de Champions League. Blauw-Zwart blijft echter ontzettend ambitieus. Tegenover Het Laatste Nieuws laat Vincent Mannaert zich uit over de plannen van Club Brugge.

Volgens Mannaert is Club Brugge de marktleider van België. Blauw-Zwart wil die positie graag behouden. “In de eerste plaats moeten we onze positie van marktleider hier behouden – andere clubs zijn zich ook aan het ontwikkelen.”

Ook denkt Club Brugge internationaal. “Maar daarnaast is er het internationale kader – we moeten zorgen dat we de trein in 2024 (als de Champions League hervormt, red.) niet missen. (zucht) We hebben daartoe echt een nieuw stadion nodig”, aldus Mannaert.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws