Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Makelaar van Mignolet over onmogelijk gewaande transfer: “Dat was het allermoeilijkste”

© Club Brugge

Voor zondag achtte niemand het realistisch dat Simon Mignolet voor Club zou tekenen. Ook de entourage van de speler zelf hield enige tijd de boot af omdat de Rode Duivel nog ambitie had in het buitenland, hoe komt het dat Mignolet dan uiteindelijk toch voor blauw-zwart koos?

“In normale omstandigheden was Simon onhaalbaar geweest voor Club Brugge. Mede dankzij de verkoop van enkele spelers en de investeringen in het oefencentrum en straks het nieuwe stadion is Club echter een grote voorsprong aan het nemen op de andere clubs in België”, reageert Nico Vaesen in Het Nieuwsblad.

“Simon raakte gecharmeerd door het meerjarenplan van Bart Verhaeghe. Club Brugge toonde zich bereid door te duwen. Alleen moesten we Liverpool nog overtuigen. Dat was het allermoeilijkste”, luidt het bij de zaakwaarnemer van onze nieuwe nummer één.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws