Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kopzorgen voor Clement in aanloop naar terugmatch in Kiev, Cools opnieuw in de basis?

Dion Cools interview (Club Brugge - Gent)

Club Brugge mag dan wel met een feilloze 9 op 9 op het vliegtuig naar Kiev gestapt zijn, toch is Philippe Clement niet vrij van zorgen. Zo is Eduard Sobol hoogst onzeker voor de terugmatch tegen zijn landgenoten en is de kans niet gering dat Dion Cools opnieuw op de linksback moet spelen.

Onze eerste keuze op de linksachter Sobol bleek zaterdag al niet fit om te spelen, maar dat wilde blauw-zwart niet aan de grote klok hangen om de tegenstander van morgen niet te veel wijzer te maken. De 24-jarige Oekraïner sukkelt volgens Het Laatste Nieuws met een knieletsel en zou ondanks zijn selectie hoogst onzeker zijn voor de match tegen Dinamo Kiev.

Geraakt Sobol niet fit dan lijkt het erop dat Dion Cools, die afgelopen weekend niet bepaald een geweldige indruk maakte, opnieuw zal moeten postvatten op de linksback. Geen ideale situatie beseft ook onze coach: “Ik maak nooit evaluaties van spelers in de media, ik doe dat binnenkamers, maar er zijn niet echt verrassingen geweest. Daarom zijn we nog altijd op zoek naar een linksback”, wordt Clement geciteerd door HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws