Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Komst Wanyama vandaag mogelijk officieel, Club mengt zich ook in strijd om ervaren Rode Duivel’

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

Al dagenlang houden de media ons warm met berichten over de transfer van Victor Wanyama naar Club Brugge en de laatste update is dat er vandaag weleens sprake zou kunnen zijn van een definitieve doorbraak. Daarnaast zou blauw-zwart ook nog inzetten op de komst van een Rode Duivel.

Volgens Het Nieuwsblad hoopt Club de transfer van de 28-jarige Wanyama vandaag definitief af te ronden. Philippe Clement ging op zijn persconferentie in de aanloop naar de terugmatch in de laatste voorronde van de Champions League tegen LASK Linz nog nog in op het concrete transferdossier en later op de avond zouden de onderhandelingen in een stroomversnelling geraakt zijn. Wanyama kan tekenen voor vijf jaar.

En als we het Brusselse La Capitale mogen geloven zou er nog een tweede grote naam in aanmerking komen voor een overstap naar Jan Breydel: niemand minder dan Kevin Mirallas. De 31-jarige Rode Duivel, die op beide flanken en in de spits uit de voeten kan, zit op een zijspoor bij het Engelse Everton en zou zijn carrière in de Jupiler Pro League kunnen herlanceren. Club moet wel de concurrentie dulden van het ambitieuze Antwerp.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws