Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Kans groot dat Club straffe transferslag slaat als het Champions League haalt’

Kwalificatie voor de Champions League zou Club Brugge niet alleen financieel, maar ook sportief een flinke boost geven. Zo zou blauw-zwart ineens een pak meer overtuigingskracht in de weegschaal kunnen werpen op de transfermarkt. Bijvoorbeeld om nog een stevige nummer zes binnen te halen…

De namen van Giannelli Imbula van Stoke City en Daniel Amartey van Leicester City doen de ronde, maar er duikt nog een andere grote naam op die in verband gebracht wordt met een transfer naar het Jan Breydelstadion: Victor Wanyama (ex-Beerschot).

De 28-jarige verdedigende middenvelder uit Kenia past bij Tottenham Hotspur niet meer in de plannen van trainer Mauricio Pochettino en zou volgens VTM NIEUWS in de belangstelling staan van blauw-zwart.

Indien Club Brugge K.V. zich kan kwalificeren voor de groepsfase van de UEFA Champions League, is de kans groot dat…

Geplaatst door Club Brugge Nieuws op Maandag 19 augustus 2019

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws