Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Interesse in Dennis neemt alsmaar toe, Club mikt opnieuw op jackpot’

Dennis schiet (Club Brugge - Gent)

Philippe Clement ziet liever geen (basis)spelers meer vertrekken, maar moet nog ruim een week rekening houden met mogelijke uitgaande transfers. Bij Club ligt vooral Emmanuel Dennis momenteel goed in de markt.

De 21-jarige Nigeriaanse flankaanvaller, die er nog steeds niet in slaagt om de nodige regelmaat in zijn prestaties te leggen, zou op het verlanglijstje staan van de Franse topclub AS Monaco, die met 0 op 6 ook dit seizoen niet goed uit de startblokken is geschoten in de Ligue 1.

De rood-witte Monegasken zullen wel stevig in de geldbuidel moeten tasten want bij Club mikken ze op een transferprijs van 15 à 20 miljoen euro. Ook het Turkse Galatasaray en het Italiaanse Sampdoria zouden wel wat zien in Dennis, Clement ziet de explosieve winger echter liever niet vertrekken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws