Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hoeveel heeft Club nu eigenlijk betaald voor onmogelijk gewaande transfer van Mignolet?

©  Club Brugge

Er is de voorbije uren al heel wat inkt gevloeid over de straffe transfer van Simon Mignolet naar Club Brugge, maar hoeveel heeft blauw-zwart nu eigenlijk moeten neertellen voor de 31-jarige Rode Duivel? Een naar Belgische normen stevig bedrag exclusief extra’s, zo blijkt.

Volgens Het Laatste Nieuws vangt de Engelse topclub Liverpool om en bij de zeven miljoen euro, een bedrag dat via de nodige bonussen nog kan oplopen tot negen miljoen euro. Dat zou meteen ook betekenen dat Club alweer een nieuw (inkomend) transferrecord neerzet na de eerdere 8 miljoen euro voor de Nigeriaanse spits David Okereke.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws