Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hoe zit het met de opvolging van Nakamba? Philippe Clement geeft stand van zaken

Nakamba wijst (Club Brugge - Zulte Waregem)

Het vertrek van Marvelous Nakamba was al eventjes ingecalculeerd en Club is dan ook al volop op zoek naar een nieuwe nummer 6. Op de wekelijkse persconferentie liet Philippe Clement zijn licht schijnen over dit concrete dossier.

“We zijn nog aan het zoeken want anders hadden we al laten weten dat er iemand was. Je kunt in dit geval niet over procenten spreken want het is altijd 0 of 100”, is Clement heel duidelijk in zijn communicatie.

“Ofwel heeft iemand getekend en komt hij, ofwel ben je soms op de goeie weg en springt het op het laatste moment af of ben je nog aan het zoeken. Er is niks tussen 0 en 100 en op dit moment is het nog geen 100”, stelt de T1.

Eén ding is alvast duidelijk: bij Club zien ze in Mats Rits en Sofyan Amrabat geen zuivere defensieve middenvelders en dus is een echte controleur die vooral een buffer vormt voor de defensie meer dan welkom in Jan Breydel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws