Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Het kan niet op voor Mignolet: transfer naar Brugge én straks ook papa

©  Club Brugge

Wat een knotsgekke periode voor Simon Mignolet: niet alleen is er zijn spraakmakende transfer naar Club Brugge, de 31-jarige doelman wordt binnenkort ook nog eens vader en dat voor het eerst.

De geboorte van de eerste telg van het nageslacht wordt volgens Het Belang van Limburg eind oktober verwacht, nog iets om naar uit te kijken dus voor de Rode Duivel en zijn echtgenote Jasmien Claes. Het koppel, dat al samen is sinds het vijfde middelbaar, stapte in 2015 in het huwelijksbootje.

Intussen nam Simon Mignolet op Instagram ook afscheid van Liverpool, de club die hij zes seizoenen trouw bleef ondanks het feit dat hij er de voorbije jaren niet langer eerste keuze was onder de Duitse manager Jürgen Klopp.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws