Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Het credo van Clement is duidelijk: “Niet te veel rekenen en volle bak erin vliegen”

© VTM Nieuws

Aan de trainer zal het vanavond alvast niet liggen, Philippe Clement gelooft voor de volle 100% in de kwalificatie voor de vierde en laatste voorronde van de Champions League. Hij heeft dan ook een duidelijke boodschap voor zijn spelers.

“We staan hier met heel veel goesting, dit zijn de mooie dagen en avonden voor coaches en spelers. Dat zijn dingen die we al veel hebben meegemaakt, maar die altijd leuk blijven. Tegen een andere tegenstander dan we gewend zijn, in een ander stadion, heel die sfeer van Europees voetbal… Dat zijn de avonden om naar uit te kijken”, aldus Clement.

“We moeten niet te veel gaan rekenen en gewoon volle bak erin vliegen om zelf te proberen scoren. 1-0 is een goeie uitslag in een thuismatch, 2-0 was uiteraard beter geweest en we zijn er met die kans van Siebe Schrijvers heel dichtbij geweest. Als je hier een doelpunt kan maken, wordt het een stuk moeilijker voor hen”, beseft onze trainer maar al te goed.

Een goaltje maken, zou ons in een zetel zetten: “Daar moeten we ons op focussen, maar uiteraard wel vanuit een goeie organisatie, zoals altijd. Maar we gaan ook altijd om doelpunten te maken, dus op dat vlak is er niet zoveel verschil met de voorbije weken”, luidt het bij VTM.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws