Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hein Vanhaezebrouck complimenteert Clubfans: “Ik ben dikwijls met hen in de clinch gegaan, maar…”

(VIDEO) - Jan Breydel op zijn best een stadion vol Hein-imitators

De voorbije periode liet Hein Vanhaezebrouck zich in zijn rol van analist al meermaals positief uit over Club Brugge. Voor veel fans van blauw-zwart misschien een verrassing gezien het feit dat beide partijen elkaar in het verleden geregeld stevig in de haren vlogen.

“Club Brugge komt van ver. Het heeft tijd nodig gehad, ze hebben lang allerlei dingen geprobeerd: oud-spelers erbij gehaald, met liniecoaches gewerkt… Uiteindelijk werken ze nu goed. De resultaten zijn er”, laat Vanhaezebrouck optekenen in Het Nieuwsblad.

“Wat misschien nog het strafste is: ook in moeilijke tijden is hun aanhang blijven groeien. Elf jaar zonder titel, maar ze zijn blijven groeien. Op die supporters hebben ze altijd kunnen terugvallen. Ik ben dikwijls in de clinch gegaan met die supporters – nooit rechtstreeks, wel via de media –, maar ze zijn één van de hoofdelementen waarom het in Brugge op termijn goed is gekomen”, looft de ex-coach van AA Gent en Anderlecht onze fans.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws