Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Heeft Mignolet geen spijt nu concurrent bij Liverpool out is? Zijn antwoord is geweldig

© Sports Late Night

Alsof de duivel ermee gemoeid is: net nu Simon Mignolet in Brugge vertoeft, valt bij Liverpool zijn gewezen concurrent Alisson Becker uit met een blessure. Heeft de Rode Duivel bijgevolg geen spijt van zijn transfer? Helemaal niet, zo bleek zaterdagavond na de match.

“De blessure van Alisson Becker? Ik zit nog op hotel dus ik heb op dit moment nog geen internationale tv, maar ik wist hoe laat het was toen ik ineens twintig berichten tegelijkertijd op mijn gsm binnenkreeg”, aldus Mignolet.

“Kijk, ik denk dat het voor mij totaal geen verschil maakt, ik wist op voorhand dat dit kon gebeuren, maar het aantal weken dat ik daar nu misschien ging spelen, weegt helemaal niet op tegen het contract voor vijf jaar dat ik hier getekend heb”, is onze nummer één glashelder.

“Ik sta er helemaal niet bij stil. Nu speel ik en heb ik plezier en dat is wat ik wou. Ik heb tegen Kiev gespeeld, nu opnieuw tegen Oostende, dinsdag speel ik in Kiev en daarna opnieuw vrijdag tegen Eupen. Laat de wedstrijden maar komen. “Lekker ballen’, zeggen ze!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws