Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Hardnekkig gerucht steekt weer de kop op: Club wil stunten met megatransfer’

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

Niet voor het eerst duiken er berichten op over interesse van Club Brugge in de diensten van Simon Mignolet. De 31-jarige Rode Duivel werd al een paar keer gelinkt aan blauw-zwart en volgens nieuwe geruchten zou er opnieuw contact zijn tussen beide partijen.

Nu het alsmaar onwaarschijnlijker lijkt dat Jean Butez naar Jan Breydel verkast, zou Club dus opnieuw aan het Simon Mignolet denken. Het Belgische sluitstuk van Liverpool moet ook dit seizoen niet op al te veel speelminuten rekenen gezien de status van eerste doelman Alisson Becker.

De vraag is natuurlijk of een Belgische topclub aan de looneisen van de ex-doelman van STVV en Sunderland kan voldoen, zijn makelaar gaf de voorbije jaren al aan dat een terugkeer naar ons land niet meteen realistisch is, gezien het financiële plaatje én de ambitie die Mignolet nog heeft om in het buitenland de nummer één te zijn bij een grote club.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws