Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hans Vanaken: “Mijn carrière afsluiten bij Club? Zou dat heel mooi vinden”

Vanaken - De Bock - Izquierdo (Club Brugge - Anderlecht)

Vorige week verlengde Hans Vanaken – misschien ietwat verrassend – zijn contract met een extra jaar. Onze 26-jarige spelmaker bande zo alle speculaties rond een mogelijke transfer naar Ajax. Intussen heeft onze Gouden Schoen ook voor het eerst gereageerd op zijn nieuwe verbintenis.

Is er eigenlijk ooit een concreet (aan)bod geweest van de Nederlandse topclub? “Dat stond in de kranten, maar zelf heb ik daar niet te veel van van opgevangen. Ik denk dat het tussen Club en mij gewoon heel goed gaat en dat het voor mij ook een plezier is om hier te voetballen”, vertelde Vanaken op de luchthaven van Oostende aan Sporza.

“Er is gewoon wederzijds respect en we hebben samen beslist om er nog een vervolg aan te breien. Dat is alleen maar mooi voor mij en hopelijk ook voor de club. Mijn carrière afsluiten bij Club? Dat is nog lang, maar ik zou het heel mooi vinden als dat kan. Toen ik vijf jaar geleden tekende, heb ik gezegd dat als ik hier 10 jaar kan voetballen en eventueel mijn carrière kan afsluiten, ik een heel mooi carrière zal gehad hebben, dus waarom niet?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws