Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gooit virus roet in het eten tegen Dinamo Kiev? “Laten we hopen dat niet meer jongens er last van krijgen”

© Twitter Club Brugge

Van een slechte timing gesproken: uitgerekend nu Club morgen een uitgelezen kans heeft om via de voorrondes een grote stap richting de poulefase van de Champions League te zetten, waart er een virus rond in de kleedkamer.

En dat virus heeft al één speler flink te pakken: Emmanuel Dennis. Onze Nigeriaanse flankaanvaller was tegen Oostende te ziek om te spelen, afwachten of hij voldoende uitgeziekt is om morgenavond in actie te komen. Sofyan Amrabat was vandaag dan weer te ziek om mee te vliegen met zijn ploegmakkers. Afwachten of hij morgen nog afreist naar Kiev.

Ook trainer Philippe Clement bleek zaterdag niet al te goed bij stem. Volgens Het Nieuwsblad kroop onze coach na de match tegen Oostende dan ook vroeg onder de wol. “Laten we hopen dat niet meer jongens er last van krijgen”, liet Clement toen optekenen.

Tot overmaat van ramp klonk ook Hans Vanaken voor de afreis naar Kiev snipverkouden, al laat de Rode Duivel zich niet kisten: “Ik denk dat je het misschien een beetje hoort. Ik ben een beetje verkouden, maar ben totaal niet ziek. Er zijn een paar jongens die zich iets minder voelen, maar op zich is dat geen probleem voor morgen. We zijn allemaal klaar om 100% gas te geven.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws