Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Glunderende Clement baalde toch ook beetje na droomavond in Kiev: “Dat zijn spijtige zaken”

Philippe Clement op persconferentie

Als er dan toch één smetje was op die glorieuze avond in het bloedhete Kiev: de totaal onterechte rode kaart voor Percy Tau. Onze kleine pocketaanvaller uit Zuid-Afrika werd het slachtoffer van de vreemde kuren van de Kroatische ref en is bijgevolg geschorst in Oostenrijk.

“Ik vind het wel heel spijtig dat Percy Tau er in de eerste wedstrijd niet bij zal zijn, volledig onterecht want in de twee gevallen verdiende hij geen gele kaart. Dat zijn spijtige zaken, maar laat ons nu eventjes genieten en dan op naar de wedstrijd van vrijdag want het kampioenschap is ook belangrijk en daarna kunnen we dan weer over die Champions League beginnen te dromen”, blijft Clement nuchter en gefocust.

“Dat de Champions League wel heel dichtbij komt? Ja, maar we hebben nog twee moeilijke wedstrijden voor de boeg. Dat weet je op dit niveau. Het zijn allemaal ploegen met heel veel kwaliteit, we zullen dan ook twee keer top moeten zijn”, aldus onze T1.

We kunnen ons indenken dat het in de kleedkamer toch even feest was. “Een dolle boel? Dat viel wel mee. Het mag wel, maar het is op dat gebied ook wel een rustige groep en iedereen beseft ook maar al te goed dat er vrijdag alweer een wedstrijd volgt, die gaat er heel snel aankomen. De jongens hebben ook heel veel krachten verloren door deze match, dus we zijn nu al bezig met onze recuperatie naar de wedstrijd van vrijdag toe.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws