Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gert Verheyen waarschuwt Club voor de lepe tegenstander van vanavond

Gert Verheyen (analist)

Vorige week in Jan Breydel bleek al dat Dinamo Kiev een sluwe opponent is die het viriele spel niet schuwt en loert op de tegenaanval en ook vanavond zal het voor blauw-zwart zaak zijn om bij de les te blijven, zo meent ook Gert Verheyen. Hij heeft een waarschuwing in petto voor Club.

“Dinamo Kiev is bij uitstek een ploeg die teert op het afstraffen van fouten bij de tegenstander, meer dan ze zelf veel creëren in de opbouw. Voor stilstaande fases moet je op je hoede zijn. En de minste verkeerde pass achteraan of op het middenveld wordt omgezet in een vlijmscherpe tegenaanval”, analyseert Verheyen in Het Nieuwsblad.

“Fouten vermijden, daar draait het altijd om in Europees verband, maar vanavond zeker. Fysiek moet je voorbereid zijn: qua duelkracht en loopbereidheid moet Club er opnieuw staan. Ten opzichte van een competitiewedstrijd is dit maal tien”, verzekert ons Clubicoon.

Al heeft de geslepen topclub uit Oekraïne ook zwakke plekken: “Het is een ploeg die moeilijk scoort. Ik zag Verbic, hun linksbuiten, zaterdag nog een grote kans de nek omwringen tegen Shakhtar . Het was de zoveelste bevestiging dat dit een ploeg is die veel kansen nodig heeft om te scoren. Als Club een goal maakt, is het volgens mij wel binnen want ik zie Dinamo Kiev echt geen drie goals maken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws