Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Fans mogen al dromen van comeback Diatta: “Er is zeker een mogelijkheid dat hij morgen minuten maakt”

Krépin Diatta is nog maar sinds deze week opnieuw aan het trainen bij Club Brugge, maar komt nu al in aanmerking voor een selectie. Dat heeft trainer Philippe Clement vandaag laten uitschijnen op zijn perspraatje in de aanloop naar de match in en tegen KV Oostende.

Ons goudhaantje op de flanken kreeg na zijn prachtprestaties op de Africa Cup – Senegal schopte het tot in de finale, maar moest daarin het onderspit delven tegen Algerije – twee weken vakantie, maar lijkt onderhand alweer helemaal klaar voor de strijd.

“Ja, Krépin is selecteerbaar. Hij is teruggekomen, maar heeft natuurlijk niet veel verloren want hij heeft maar twee weken vakantie gehad. Wat wel belangrijk is, en dat weet ik ook uit ervaring, is om er eventjes uit te kunnen stappen. Maar hij is heel fris en is ook met heel veel zin teruggekeerd, dus er is zeker een mogelijkheid dat hij morgen al minuten maakt”, zegt Clement.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws