Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-speler van Club jaagt AA Gent nu al de stuipen op het lijf met maar liefst 4 (!) goals

(VIDEO'S) - Brugse aanhang pakte uit met ludieke actie tegen AA Gent

Een 2-1 nederlaag volstond gisteren voor AA Gent om door te stoten in de Europa League en in de volgende ronde wacht onze rivaal een tegenstander uit Cyprus: AEK Larnaca. Op papier een haalbare kaart, maar het wordt toch flink opletten voor een ex-speler van Club Brugge.

Het Cypriotische Larnaca is namelijk het team van Ivan Trickovski. De intussen 32-jarige (flank)aanvaller uit Macedonië is vroeg op het seizoen al flink op dreef want gisteren scoorde hij maar liefst vier keer tegen het Bulgaarse Levski Sofia.

AA Gent is dus al meteen gewaarschuwd voor de gevaarlijke en efficiënte Trickovski, die door blauw-zwart in de zomer van 2012 voor 1 miljoen euro werd weggekaapt bij een andere topclub uit Cyprus: APOEL Nicosia.

De tweevoetige rechtsbuiten kon de hoge verwachtingen in Jan Breydel nooit inlossen en werd in juli 2013 uitgeleend aan Waasland-Beveren. Later volgde nog een avontuur in Dubai en een weinig succesvolle passage bij Legia Warschau. Sinds begin 2016 speelt Trickovski opnieuw in/op Cyprus.

https://www.youtube.com/watch?v=H_I6MJC-zZQ

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws