Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze drie spelers van Dinamo Kiev kan Club maar beter aan banden leggen

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Op het eerste gezicht lijkt Dinamo Kiev een haalbare Europese kaart, maar de topclub uit Oekraïne heeft ondanks de afwezigheid van échte sterspelers – zoals die er in het verleden wel waren – toch enkele jongens lopen die ons vanavond serieus pijn kunnen doen.

Viktor Tsyhankov: de roodharige flankaanvaller is amper 21, maar maakt op de rechtsbuiten nu al furore en is bovendien Oekraïens international. Vorig seizoen kon hij uitpakken met bijzonder straffe cijfers want in 46 wedstrijden was hij goed voor 20 goals en 17 assists. Eduard Sobol, nota bene een landgenoot van Tsyhankov, is bij dezen gewaarschuwd.

Fran Sol: een Spaanse centrumspits die pas begin dit jaar werd weggekaapt bij het Nederlandse Willem II. De 27-jarige Sol was in Tilburg een garantie op doelpunten: 17 stuks in 20 duels. Liep al na vier wedstrijden voor Dinamo een schouderblessure op die hem de rest van zijn seizoen kostte. Kwam pas zaterdag opnieuw in actie, afwachten of hij er in Brugge bij is.

Benjamin Verbič: niet alleen op rechts, ook op links is het uitkijken geblazen. Daar speelt namelijk de 25-jarige Verbic, een Sloveense international. Werd begin 2018 voor 4 miljoen euro weggekaapt bij FC Kopenhagen. Vorig seizoen trad hij 34 keer aan in het shirt van Dinamo Kiev en met 12 assists en 4 goals deed hij het verre van onaardig.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws