Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deli imponeert nu ook in Europa: “Die bal op die manier in doel koppen, is simpelweg fantastisch”

©  Twitter Club Brugge

Last man standing was hij gisteren, Simon Deli. De 27-jarige Ivoriaanse krachtpatser hield niet alleen defensief de burcht overeind, ook offensief droeg hij meer dan zijn steentje bij met de o zo belangrijke 1-1. Zijn rake buffelstoot wist ook Gert Verheyen flink te charmeren.

“Net als Mechele was Deli gewoon goed. Daar staat dus echt wel iemand. Zijn doelpunt was knapper dan je op het eerste gezicht denkt. Wegens de afstand en het traject van de bal. Deli stond ter hoogte van het penaltypunt én die corner van Vormer – zijn vijfde assist al dit seizoen – nam veel hoogte”, analyseert Gert Verheyen in Het Nieuwsblad.

“Dan moet je echt wel kracht kunnen zetten met een nekslag. Gewoon je kruin er tegen planten, is op zo’n hoge bal niet voldoende. Die bal op die manier in doel koppen, is simpelweg fantastisch”, klinkt het vol lof.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws