Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

David Okereeeeekeeee! Spits krijgt staande ovatie na vierde goal in drie matchen

© Play Sports

Wat een vliegende start heeft David Okereke genomen bij Club. De 21-jarige Nigeriaanse centrumaanvaller was ook tegen STVV weer goed voor twee belangrijke doelpunten en zit nu al aan vier stuks in totaal.

Geen wonder dat het publiek al meteen volop de naam van de vervanger van Wesley Moraes scandeerde. Ook bij zijn vervanging na 65 minuten kreeg de trefzekere Okereke een open doekje van de uitbundige thuisfans.

“Het geeft altijd een leuk gevoel als de fans je inspanningen waarderen en dat je de match kan afsluiten met de drie punten. Ik hoop zo verder de ploeg te kunnen helpen”, aldus een nuchtere doelpuntenmaker.

Bij de tweede goal moest hij wel even geduld uitoefenen: “Met de VAR moet je wel opletten als spits. Ik volg het advies dat je eerst de bal tegen de netten moet trappen en dan de beslissing moet afwachten. Ik dacht eerlijk gezegd wel dat het tweede doelpunt offside was”, aldus Okereke op de clubwebsite.

“Even voordien stond ik immers buitenspel, maar blijkbaar op het moment van de pass niet meer. Gelukkig kende ik de VAR al van vorig seizoen, maar het is niet leuk als spits. Je viert je doelpunt niet ten volle, maar goed je past je daaraan aan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws