Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Danjuma kampt bij Bournemouth al meteen met mysterieuze blessure: “Het is bizar”

Wie afgelopen weekend Arnaut Danjuma voor het eerst wilde bewonderen in het shirt van Bournemouth was eraan voor de moeite. Onze 22-jarige ex-speler ontbrak tegen Sheffield United door een blessure, eentje van mysterieuze aard.

Trainer Eddie Howe staat voor een raadsel want hij weet niet hoe zijn aankoop van 18 miljoen euro zijn blessure heeft opgelopen: “Arnaut heeft nochtans niet met ons getraind en hij speelde vorige week enkel die laatste oefenmatch. Achteraf klaagde hij over pijn onderaan zijn voet”, klinkt het.

“Hij heeft een scan ondergaan en we zijn nog steeds aan het bekijken hoe ernstig zijn blessure is. Het is in ieder geval bizar want voor zijn transfer hebben we hem volledig medisch getest en geen enkele scan wees op een probleem. We weten niet hoe ernstig het is, maar hopen hem zo snel mogelijk terug te hebben.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws