Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clubfans plannen morgenavond pakkend afscheid van overleden wielertalent Lambrecht

Blue Army Flag Day 1 (Club Brugge - Zulte Waregem)

Het nieuws van de dag leek lange tijd de afgeronde transfer van Simon Mignolet te worden, maar die mooie prestatie van ons bestuur werd al snel relatief toen het tragische nieuws ons bereikte van het overlijden van wielertalent Bjorg Lambrecht.

Het 22-jarige klimtalent van Lotto Soudal overleed ten gevolge van een zware valpartij in de Ronde van Polen. Het onverwachte heengaan van Lambrecht treft ook de Clubfans diep en er volgde dan ook al snel een emotionele oproep: “Onze gedachten gaan uit naar zijn familie, vrienden en teamgenoten. Mogen we daarom vragen om morgenavond voor de Europese wedstrijd massaal You’ll Never Walk Alone mee te zingen.”

• Rust zacht, Bjorg Lambrecht.Het trieste nieuws bereikt ons dat we afscheid moeten nemen van wielertalent Bjorg…

Geplaatst door Blogs Jim Neyt / The Blues op Maandag 5 augustus 2019

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws