Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clubfans delen steek uit aan Anderlecht en ‘King Kompany’ met ludiek spandoek

© Club Brugge

De rentree van Vincent Kompany bij Anderlecht was niet meteen een succes, alle grote spandoeken ten spijt. Bij Club Brugge hebben we gelukkig een Vincent rondlopen die afgelopen week iets meer succes boekte: Vincent Mannaert. En daar hoorde een ludiek spandoek bij.

Met een vette knipoog naar de verwelkoming van King Kompany in het Lotto Park pakten de fans in de oosttribune uit met een leuk spandoek ter ere van algemeen manager Vincent Mannaert, die de voorbije weken heel wat mooi uitgaande, maar ook inkomende transfers realiseerde. “Our Vince is the real king”, luidde de boodschap. Are you watching Anderlecht?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws