Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clubfamilie in rouw gedompeld door het plotse overlijden van steward

Club-fans You'll Never Walk Alone (Club Brugge - Anderlecht)

Bij Club Brugge wordt in alle geledingen koortsachtig toegewerkt naar de belangrijke wedstrijd in de vierde voorronde van de Champions League van morgenavond, maar onderhand is er ook treurnis en verdriet bij de blauw-zwarte familie door een onverwacht overlijden.

Club maakte namelijk bekend dat een van onze stewards, Nico M., op amper 37-jarige leeftijd overleden is ten gevolge van hartfalen. Naar analogie met de club willen ook wij graag onze oprechte steun betuigen aan de familie en vrienden van Nico, laten we hem morgenavond voor en tijdens de hyperbelangrijke match tegen LASK Linz zeker niet vergeten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws