Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club verpulvert STVV met maar liefst 6-0, Percy Tau verovert meteen de harten

Wat een heerlijke avond voetbal in Jan Breydel. Club maakte van de eerste thuismatch van het seizoen meteen een demonstratie: een kansloos STVV werd afgeslacht met 6-0 cijfers. David Okereke scoorde twee keer en ook debutant Percy Tau scoorde en liet mooie dingen zien.

Onze nieuwe Zuid-Afrikaanse dribbelkont, die meteen Arnaut Danjuma moest vervangen, leverde een knappe prestatie af. Vooral zijn lobjes oogstten veel applaus: eentje ging héél fraai binnen voor de 4-0 en nummertje twee in de tweede helft zette Ruud Vormer op weg naar een panklare assist voor Emmanuel Dennis.

De 25-jarige Tau kreeg van een dankbaar publiek dan ook een staande ovatie en lachte na afloop zijn tanden bloot: “Het voelt goed dat we gewonnen hebben en het was een prima prestatie van de jongens. We hebben ontzettend hard gewerkt voor deze overwinning en die is ook verdiend. Dat ik het mooiste doelpunt van de avond maakte? Ik denk van niet, ik had gewoon geluk dat ik het kon afwerken”, aldus een bescheiden Tau.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws