Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club met defensieve problemen naar Linz: Mechele out, Deli tijdig fit?

Het is niet met een gerust hart dat Club kan afzakken naar Oostenrijk. Het bloedeloze 0-0 gelijkspel van vrijdag tegen Eupen zit daar voor iets tussen, maar er zijn vooral ook defensieve kopzorgen. Zo is Brandon Mechele al zeker out voor de heenmatch tegen LASK Linz.

Onze 26-jarige centrale verdediger moest vrijdag al na één helft de strijd staken en werd vervangen door Clinton Mata. De Rode Duivel kreeg een stevige tik tegen de knie en bleef bijgevolg achter in België.

Positief nieuws is er wel over Simon Deli, die nog steeds sukkelt met de enkel, maar toch tijdig speelklaar zou kunnen geraken voor de eerste confrontatie met LASK Linz van morgenavond. De oersterke Ivoriaan vormt dan in principe een duo met Matej Mitrovic.

Nog een opvallende afwezige in de selectie is Jelle Vossen, onze 30-jarige spits kan op elk moment papa worden van een tweede kindje en kreeg van de club de toestemming om bij zijn familie te blijven. De Iraanse aanvaller Kaveh Rezaei maakt wél deel uit van de 23-koppige wedstrijdkern.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws