Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club krijgt zware loting in Champions League met Real Madrid en PSG van Meunier

© Twitter UCL Draw

Zopas is in Monaco geloot voor de groepsfase van de Champions League en Club Brugge neemt het in Groep A op tegen Real Madrid, PSG en Galatasaray. Een zware loting, maar wel met twee absolute topaffiches en een altijd beladen dubbel duel tegen een vurige Turkse club.

Blauw-zwart mag zich dus opmaken voor trips naar Madrid, Parijs en Istanbul, respectievelijk Spanje, Frankrijk en Turkije dus. Club kwam pas laat uit pot 3 en ontliep de minder aantrekkelijke, maar wel meer haalbare poule G met Zenit Sint-Petersburg, Benfica en RB Leipzig.

Tot slot staan we ook even stil bij de loting van KRC Genk, de Belgische landskampioen en onze aanstaande tegenstander in de competitie op zondag. De ex-club van Philippe Clement krijgt het eveneens zwaar te verduren tegen Liverpool, Napoli en Red Bull Salzburg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws