Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club en Tottenham bereiken akkoord over Wanyama voor deze pittige som, speler legt al medische testen af’

Bart Verhaeghe speech

Er wordt al enkele dagen gesproken over een transfer van Victor Wanyama naar Club en intussen zou de deal bijna beklonken zijn. Het bestuur van blauw-zwart en de collega’s van Tottenham zouden een akkoord bereikt hebben over de transferprijs.

Het zou gaan om een bedrag van 10 miljoen euro + vijf miljoen aan bonussen, zo weet Het Nieuwsblad. Een andere bron, Soccerlink, meldt zelfs dat de 28-jarige Wanyama al medische testen aan het afleggen zou zijn in het ziekenhuis van Knokke. Dat werd vooralsnog niet bevestigd.

Het lijkt er dus sterk op dat de fysiek imposante Keniaan zal herenigd worden met Philippe Clement en Mats Rits, die hij nog kent uit zijn periode bij Beerschot. Victor Wanyama kwam in het verleden ook al uit voor de Schotse kampioen Celtic en het Engelse Southampton.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws