Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge-verdediger Deli geeft toe na fout: “Dat mag mij niet overkomen”

Club Brugge plaatste zich voor de groepsfase van de Champions League na de 2-1 overwinning tegen LASK Linz. De Oostenrijkers kwamen echter op 1-1. De fase begon bij een fout van Simon Deli.

De beresterke verdediger haalde eerder een bal van de lijn, maar ging de fout in bij het tegendoelpunt. “Dat mag mij niet overkomen”, gaf Deli toe tegenover Het Nieuwsblad. “Het was een zwak moment, maar ik had gisteren al voorspeld dat dit een zware avond zou worden.”

“Maar goed: uiteindelijk bereiken we ons doel. Het is fantastisch dat we naar de Champions League kunnen. Ik zat er vroeger altijd naar te kijken en als je binnenkort dan zelf kan meespelen, is dat fantastisch. Laat nu maar een paar van die grote teams naar Brugge komen”, aldus Deli.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws