Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge onderhandelt over toptransfer, 18 miljoen euro wordt geëist’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge wordt in verband gebracht met Victor Wanyama. De 28-jarige middenvelder heeft echter een stevig prijskaartje.

The Evening Standard meldt dat Tottenham Hotspur een slordige 18 miljoen euro eist voor de Keniaan. Wanyama kende veel blessureleed de afgelopen tijd en sinds de komst van Tanguy Ndombele is er geen plek meer voor de ex-Beerschot-speler.

Blauw-Zwart is nog naarstig op zoek naar een nieuwe nummer zes en Wanyama heeft het perfecte profiel. Momenteel zouden de clubs aan het onderhandelen zijn en wil Club Brugge zo’n negen miljoen euro op tafel liggen. Er is aldus nog een groot verschil in vraag en aanbod, maar de onderhandelingen zijn nog aan de gang.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws