Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Club is zo stilaan het Man City van België aan het worden, Anderlecht is nu de provincie met het Astridpark als boerengat”

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

Columnisten staan er niet bepaald om bekend om een blad voor de mond te nemen en die vlieger gaat ook op voor Hugo Camps. In de nasleep van de knappe 1-0 overwinning van Club Brugge tegen Dinamo Kiev heeft hij niks dan lof in petto voor blauw-zwart, Anderlecht moet het dan weer stevig ontgelden.

“Club Brugge is zo stilaan het Manchester City van de Jupiler Pro League aan het worden. Gedurfde transfers, scorende spitsen, solide centrumverdedigers en nu ook een doelman die betrouwbaar is. Lef te koop, grootsteeds voetbal, vrij van provinciale kneuterigheid. De provincie is nu Anderlecht met het Astridpark als boerengat”, schrijft Camps in zijn column voor Het Laatste Nieuws.

“Brugge straalt onoverwinnelijkheid uit. Spits Okereke had geen aanpassingsperiode nodig – 3 goals in 2 matchen. De scouts van Club weten waar ze mee bezig zijn. Het doortastende transferbeleid wordt beloond met uitverkochte wedstrijden, zoals tegen Dinamo Kiev. In Jan Breydel wordt de laatste weken Ajaxvoetbal uitgerold. Met dank aan gerichte aankopen, wat duur betaalde schoonheid is”, orakelt Camps.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws