Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge en Clement verwelkomen sterkhouder weer: ‘Welcome back!’

Philippe Clement op persconferentie

Krépin Diatta bereikte de finale van de Afrika Cup met de Senegalese nationale ploeg en kreeg daarom twee weken extra vakantie.

Club Brugge verwelkomt de flankspeler weer terug op het Belfius Basecamp. De Senegalees trainde eerst individueel. Het blijft nog even afwachten wanneer Diatta weer inzetbaar zal zijn voor coach Philippe Clement.

Diatta was vorig seizoen één van de sterkhouders op de flank van Club Brugge. Na het vertrek van Arnaut Danjuma Groeneveld naar Engeland is de terugkeer van de Senegalees een opsteker voor Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws