Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge concurreert met Spaanse clubs en biedt op talent van Barcelona’

Club Brugge heeft zich al flink versterkt, maar is naar verluidt nog niet klaar op de transfermarkt. Het Spaanse Mundo Deportivo meldt dat Club Brugge voor FC Barcelona-talent Abel Ruiz gaat.

Club Brugge zou, net als Olympique Marseille, Abel Ruiz al een voorstel hebben gedaan. Maar de 19-jarige Spaanse aanvaller zou dat hebben geweigerd. Vooral de Spaanse clubs Real Betis en Valencia zouden de beste kandidaten zijn om Abel Ruiz over te nemen.

Momenteel speelt de aanvaller bij de beloften van FC Barcelona, maar Abel Ruiz zou speelminuten willen vergaren bij een eerste ploeg. Bij de Catalanen heeft hij nog een contract tot 2021 met nog een optie voor twee jaar. Zijn marktwaarde schommelt rond de drie miljoen euro.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws